Skoči do osrednje vsebine

Uradna predaja novega igrala

Mednarodno združenje žensk v Ljubljani (Sila) je v sodelovanju z Rotary klubom Ljubljana organiziralo dobrodelni dogodek z zbiranjem denarnih sredstev, ki so jih tokrat namenili vojnim beguncem iz Ukrajine, nastanjenim v nastanitvenem centru Debeli rtič.
predstavniki Sile, Slovenske filantropije, Občine Ankaran in Urada Vlade  Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov ob uradni predaji igrala za otroke, leseno igralo v ospredju in morje v ozadju

predstavniki Sile, Slovenske filantropije, Občine Ankaran in Urada Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov ob uradni predaji igrala za otroke | Avtor: Tina Kuruc

1 / 2

V dogovoru s predstavniki Slovenske filantropije in Urada Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov so bila zbrana sredstva namenjena za nakup zunanjega igrala za otroke.

Dogodek je organizirala občina Ankaran. Ob uradni predaji igrala so otroci, nastanjeni v nastanitvenem centru Debeli rtič, skupaj z mentorji, predstavniki Slovenske filantropije in Osnovno šolo Ankaran pripravili krajši kulturni program.