Skoči do osrednje vsebine

Sodelovanje Slovenske vojske in Fakultete za logistiko Univerze Maribor

V sredo, 12. oktobra 2022, sta se poveljnik Centra vojaških šol brigadir Peter Zakrajšek in načelnik Visoke vojaške šole ter njen dekan VU XIII. r. doc. dr. Darko Ščavničar odzvala na povabilo Univerze Maribor oziroma Centra za razvoj karier na Fakulteti za logistiko.

Z dekanico red. prof. dr. Majo Fošner in izr. prof. dr. Sonjo Mlaker Kač so se dogovarjali o možnosti izvajanja vojaškega modula na fakulteti, opozorili na pomembnost logistike v Slovenski vojski ter se dogovorili za sodelovanje v prihodnje.

Slovenska vojska se bo v kratkem predstavila v okviru Centra za razvoj karier Fakultete za logistiko Univerze Maribor, sočasno pa bo predstavila tudi svoj sistem štipendiranja in možnosti le-teh za študente omenjene fakultete.

Poveljnik Centra vojaških šol brigadir Peter Zakrajšek in načelnik Visoke vojaške šole in dekan VU XIII. r. doc. dr. Darko Ščavničar se v pisarni pogovarjata z dekanico red. prof. dr. Majo Fošner in izr. prof. dr. Sonjo Mlaker Kač.

Poveljnik Centra vojaških šol brigadir Peter Zakrajšek in načelnik Visoke vojaške šole in dekan VU XIII. r. doc. dr. Darko Ščavničar v pogovoru z dekanico red. prof. dr. Majo Fošner in izr. prof. dr. Sonjo Mlaker Kač. | Avtor: CVŠ SV