Skoči do osrednje vsebine

Zbiranje podpisov za podporo pobudama za vložitev predloga za začetek postopka za spremembo ustave RS

Zbiranje podpisov za podporo pobudi za vložitev predloga za začetek postopka za spremembo Ustave RS (predlog črtanja 3.a člena Ustave in predlog spremembe 90. člena Ustave) bo potekalo od 1. 9. 2022 do 30. 10. 2022

Zbiranje podpisov za podporo bo potekalo na lokacijah: Linhartova cesta 13, Tobačna ulica 5 in Krajevni urad Medvode. Potrjevanje obrazcev je možno ves poslovni čas upravne enote. Predhodno naročanje ni potrebno, vendar bodo prednost imele naročene stranke.

V primeru večjih skupin, prosimo pokličite na številko 01 306 38 62 ali pošljite elektronsko sporočilo na ue.ljubljana@gov.si.

V namen potrjevanja podpisov bo na Linhartovi cesti 13 odprtih več okenc, zato pozivamo, da potrjevanje podpisa uredite na Linhartovi in se s tem izognete morebitni gneči na Tobačni 5, kjer bo zaradi narave dela v namen dajanja podpore odprto le eno dodatno okence. 

Obrazec lahko podpišete in oddate tudi z varnim elektronskim podpisom, overjenim s kvalificiranim digitalnim potrdilom preko enotnega državnega portala eUprava: