Skoči do osrednje vsebine

Najvidnejše in najprestižnejše odbojkarsko tekmovanje na svetu

Slovenija bo od 26. avgusta do 7. septembra gostila svetovno prvenstvo v odbojki za moške. Nekatere tuje in slovenske veleposlanike smo ob tej priložnosti zaprosili za izjave.
Transparent Svetovno prvenstvo v odbojki za moške

V Sloveniji bo od 26. avgusta do 7. septembra potekalo svetovno prvenstvo v odbojki za moške, ki ga gostimo skupaj s Poljsko. | Avtor: Odbojkarska zveza Slovenije

Gre za najvidnejše in najprestižnejše odbojkarsko tekmovanje na svetu, posebno priznanje pa je Sloveniji kot izjemnemu organizatorju pomembnih športnih dogodkov izkazala mednarodna zveza, ki je Odbojkarski zvezi Slovenije zaupala organizacijo odbojkarskih tekem v štirih tekmovalnih skupinah. To pomeni, da bomo v Areni Stožice lahko spremljali vrhunsko odbojko, vključno s tekmami osmine finala in četrtfinala.

Nekatere tuje veleposlanike smo ob tej priložnosti zaprosili za izjave. Menimo namreč, da je to dobra priložnost, da našo državo predstavijo svojim rojakom, ki bi si morda želeli ogledati tekme njihovih reprezentanc. Hkrati bo to lepa priložnost, da odkrijejo Slovenijo in njene lepote.

Izjave veleposlanikov so objavljene na spletni strani slovenia.si.