Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev poklica pravosodni policist na Zaposlitvenem sejmu v Ljubljani

Zaposleni iz Zavoda za prestajanje kazni zapora Ljubljana smo se 12. maja 2022 udeležili zaposlitvenega sejma v Ljubljani, ki je potekal v organizaciji Zavoda RS za zaposlovanje (ZRSZ).

Osrednji del programa dogodka, ki se je odvijal v prostorih Območne službe Ljubljana na Parmovi ulici, je bil posvečen predstavitvi delodajalcev ter aktualnih prostih delovnih mest in so ga na ZRSZ poimenovali Priložnosti zaposlovanja v poklicih z največjim povpraševanjem. Z udeležbo na dogodku smo želeli predstaviti poklic pravosodni policist in nagovoriti iskalce zaposlitve. Kandidati so se lahko pogovorili z našimi zaposlenimi in prejeli odgovore na različna vprašanja glede usposabljanja in dela pravosodnega policista.

Trenutno v Zavodu za prestajanje kazni zapora Ljubljana iščemo 5 novih pravosodnih policistov – kandidatov, zato vse zainteresirane vabimo k prijavi, ki je mogoča do 26. 5. 2022.

V Upravi za izvrševanje kazenskih sankcij poleg pravosodnih policistov – kandidatov zaposlujemo in razpisujemo tudi druga prosta delovna mesta različnih profilov in na različnih lokacijah zavodov. Vljudno povabljeni k prijavi.

 

 

Pravosodna policista na predstavitvi

Predstavitev poklica pravosodni policist | Avtor: Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij