Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev poklica pravosodni policist na Zaposlitvenem sejmu v Kopru

Zaposleni iz Zavoda za prestajanje kazni zapora Koper smo se 14. aprila 2022 udeležili čezmejnega zaposlitvenega sejma v Kopru, v organizaciji Zavoda RS za zaposlovanje (ZRSZ).

Sejem je potekal v Areni Bonifika v Kopru, na njem pa se je predstavljalo večje število delodajalcev.
Zaposlitveni dogodek je organiziral ZRSZ, Območna služba Koper, v sodelovanju z mrežo EURES, z namenom združiti podjetja in iskalce zaposlitve iz obmejnih regij Slovenije, Italije in Hrvaške.

Delodajalci smo na sejmu lahko predstavili svojo dejavnost in zaposlitvene priložnosti. V Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper v zadnjem obdobju primanjkuje predvsem kadrov na delovnih mestih pravosodni policist, zato smo obiskovalcem z razgibano predstavitvijo poskušali približati ta poklic.

Trenutno je v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper aktiven razpis za 5 prostih delovnih mest pravosodni policist - kandidat. Prijazno povabljeni, da se do 25. 4. 2022 prijavite na razpis.

Prosta delovna mesta za 3 pravosodne policiste - kandidate so razpisana tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni.

Kaj ponujamo zaposlenim?

Zaposlenim omogočamo: redna izobraževanja in usposabljanja, stabilno delovno okolje, redno plačilo, dinamično delo, vplačilo obveznega dodatnega pokojninskega zavarovanja (pooblaščene uradne osebe zaposlene za nedoločen čas), karierni in osebni razvoj: Pravosodni policist = »Poklic, s katerim rasteš!«.


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Delovno razmerje pravosodnega policista - kandidata lahko sklene, kdor izpolnjuje osnovne formalne pogoje. Pomembno: Predhodne delovne izkušnje niso potrebne! Od kandidatov in kandidatk pričakujemo tudi primerne osebnostne značilnosti, da so izgrajene osebnosti, ki imajo občutek za komuniciranje, empatijo in skupinsko delo.