Skoči do osrednje vsebine

Javni poziv za zagotavljanje nastanitvenih objektov za namen pomoči ob reševanju krize v Ukrajini

Urad Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov objavlja javni poziv, s katerim želi pridobiti informacijo o kandidatih za sklenitev pogodbe za zagotavljanje nastanitvenih objektov za namen pomoči ob reševanju krize v Ukrajini.

Nastanitveni objekti morajo obsegati najmanj 20 postelj, kopalnice pa so lahko skupne. Ponudniki morajo opredeliti stroške najema, obratovalne in fiksne stroške, povezane z nastanitvijo, stroške čiščenja, priprave ali dostave obrokov v skupnih prostorih, zagotovitve posteljnine in brisač ter pranja brisač in posteljnega perila. Poleg tega morajo zagotoviti možnost uporabe pralnice najmanj dvakrat tedensko oziroma drugačno zagotovitev pranja oblačil nastanjenih. Druga možnost je, da naročnik zagotovi posteljnino in brisače, izvajalec pa zagotovi zadostno kapaciteto pralnice, da si perejo sami.

Na javni poziv se lahko prijavijo pravne osebe, ki izpolnjujejo v pozivu navedene pogoje. Prijavitelj vlogo predloži na obrazcu, ki je priloga predmetnega javnega poziva. Rok za oddajo vlog je podaljšan do srede, 9. marca 2022, do 12. ure.

Javni poziv za zagotavljanje nastanitvenih objektov