Skoči do osrednje vsebine

Obvestilo o upadu zaposlenih in posledično delovanju upravne enote Ljubljana

Na upravni enoti Ljubljana beležimo upad zaposlenih zaradi bolniških odsotnosti, ki so v največji meri posledica karanten otrok zaradi okužbe z virusom COVID-19, same okužbe z virusom ali bolniških odsotnosti zaradi druge bolezni.

Vse stranke, ki obiščejo upravno enoto Ljubljana naprošamo za potrpežljivost, saj se zaposleni, ki ostajajo na delovnih mestih trudijo po najboljših močeh, da so stranke zadovoljne in storitev kar najhitreje opravijo, kljub izpadu zaposlenih in s tem večjem obsegu dela tistih, ki ostajajo na delovnih mestih.

Klicni center upravne enote Ljubljana se še vedno sooča z zaostanki, ki so posledica tehničnih težav aplikacije za naročanje, ko strank ni bilo možno naročati. Zato prihaja do prezasedenosti telefonske linije na številki 01 828 16 90. Ponovno prosimo za potrpežljivost, saj se svetovalci trudijo naročiti vse kličoče.

Na storitve, ki niso v krajevni pristojnosti (potni list, osebna izkaznica, vozniško dovoljenje,…), se lahko naročite tudi na katerikoli drugi upravni enoti.