Skoči do osrednje vsebine

Zaradi tehnične napake sistem trenutno ne deluje! - Spletno naročanje strank na Upravni enoti Ljubljana

S Sistemom UeNaročanje do hitrejše obravnave strank. Ministrstvo za javno upravo je v sodelovanju z upravnimi enotami pripravilo sistem UeNaročanje, ki bo omogočil hitrejšo obravnavo strank na upravnih enotah (UE) ter s tem izboljšal kakovost javnih storitev.

UeNaročanje je storitev, ki zagotavljanja sistem spletnega naročanja in storitve klicnega centra za upravne enote. Sistem prinaša enostavnejše urejanje postopkov za državljane, prav tako pa pomeni dobrodošlo poenostavitev za zaposlene v upravnih enotah.

Z uporabo spletnega rezervacijskega portala, se lahko stranke v preizkusni fazi naročijo na storitve treh upravnih enot: UE Ljubljana, UE Litija in UE Logatec, v nadaljevanju pa se bodo v sistem postopoma vključile še druge upravne enote. Predvideno je, da se bo v sistem spletnega naročanja vključilo do dvajset večjih upravnih enot.

Klicni center trenutno zagotavlja storitve trem upravnim enotam, in sicer v Ljubljani, Litiji in Logatcu. Stranke si s pomočjo klicnega centra lahko zagotovijo termin tudi izven upravne enote, kjer imajo stalno bivališče, če želijo opraviti storitev, za katero predpisi ne določajo izrecne krajevne pristojnosti.