Skoči do osrednje vsebine

Partnerstvo za spremembe že 8. leto nadaljuje z izmenjavo znanja in odprtega dialoga

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik je danes odprl 8. krog projekta Partnerstvo za spremembe. S prenašanjem znanja in medsebojnega sodelovanja med javnim in zasebnim sektorjem tako s projektom vstopamo v 8. leto iskanja novih izzivov in priložnosti z namenom spreminjanja družbe na bolje.
Minister ima nagovor stoje. Stoji pred belim platnom za projekcije, na njem je izpisano ime ministra in njegova funkcija. Pred ministrom se vidijo udeleženci, ki sedijo (fotografirani v hret)

Minister je z nagovorom odprl 8. krog Partnerstva za spremembe | Avtor: Ministrstvo za javno upravo

1 / 2

Krovna koordinatorja projekta Partnerstvo za spremembe sta Ministrstvo za javno upravo in AmCham Slovenija, kjer so v sodelovanju z več kot 40 podjetji, skoraj vsemi ministrstvi, organi v sestavi, upravnimi enotami, vladnimi službami ter javnimi agencijami do zdaj omogočili izmenjavo 319 zaposlenim osebam tako v javnem kot zasebnem sektorju.

Minister Koritnik je ob tej priložnosti izpostavil: »Ponosen sem, da vodim ministrstvo, ki je skupaj z našim partnerjem AmCham Slovenija uspelo ustvariti nacionalno platformo sodelovanja med zaposlenimi, kjer jim omogočamo reševanje različnih izzivov in s spodbujanjem skupnega sodelovanja oblikujemo boljšo družbo. V bodoče si želim, da platforma omogoča prostor, kjer bodo posamezniki lahko pokazali svojo inovativnost, odprtost in drznost ter tako ponuditi ljudem, da skupaj z nami lahko gradijo boljši jutri.«

Partnerstvo za spremembe tako tudi v bodoče ostaja projekt namenjen povezovanju vseh organizacij, ki si želijo z izmenjavo znanja in odprtega dialoga ustvarjati boljše življenjsko in delovno okolje v Sloveniji. 

Več o Partnerstvu za spremembe in 8. krogu si lahko preberete na spletni strani Ministrstva za javno upravo in spletni strani AmCham Slovenia.