Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za izbor izvajalcev operacij usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih

  • Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Objavljen je Javni razpis za izbor izvajalcev operacij usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe v letih 2021-2023.

V petek, 29. oktobra 2021, je bil objavljen Javni razpis za izbor izvajalcev operacij usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe v letih 2021-2023

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvajanja programov za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti poklicnega izobraževanja in usposabljanja za mentorje, ki v podjetjih izvajajo praktično usposabljanje z delom in praktično izobraževanje po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe.

Cilj javnega razpisa je izboljšanje kompetenc izvajalcev poklicnega izobraževanja in usposabljanja v podjetjih (v nadaljevanju: mentorji) za kvalitetno svetovanje, izobraževanje, uvajanje v delo in prenos znanj dijakom in študentom višjih strokovnih šol, ki se praktično usposabljajo z delom pri delodajalcih. 

Vrednost javnega razpisa znaša 350.000,00 EUR, rok za oddajo vlog je 18. november 2021.

Informativni dan bo v četrtek, 11. novembra 2021, ob 10. uri preko ZOOM-a 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.