Skoči do osrednje vsebine

Nacionalni razpis L’ORÉAL – UNESCO Za ženske v znanosti

Z današnjim dnem so ponovno odprte prijave na nacionalni razpis »Za ženske v znanosti", v partnerstvu z L'ORÉAL Adria in Slovensko nacionalno komisijo za UNESCO.
Slikovni prikaz

Nacionalni program štipendij L’ORÉAL – UNESCO Za ženske v znanosti 2022 | Avtor: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Na razpis se lahko do vključno 25. novembra 2021 prijavijo mlade raziskovalke v zadnjem letu doktorskega študija naravoslovnih znanosti, biotehnike ali medicine. Lahko se prijavijo študentke, ki svoje raziskovanje opravljajo na slovenski raziskovalni instituciji in niso starejše od 35 let.

Za vprašanja pri izpolnjevanju prijavnice bo letos prijaviteljicam ponovno na voljo tudi informativni pogovor po spletu. Ta bo potekal 18. novembra 2021 ob 12. uri, povezava na dogodek bo dostopna na Facebook strani L'Oréal - UNESCO »Za ženske v znanosti«.

Tri prijaviteljice, ki bodo s svojim znanstvenim delom prepričale komisijo, bodo prejele štipendijo v višini 5.000 evrov in se pridružile 43 dosedanjim štipendistkam.

Dodatne informacije o programu: Marjutka Hafner
Telefonska številka: +386 (0)1 478 4796;
e-mail: marjutka.hafner@gov.si