Skoči do osrednje vsebine

Osebni portal Ministrstva za finance med finalisti natečaja Premik naprej

Ministrstvo za finance je na natečaj Fakultete za upravo Premik naprej prijavilo inovacijo Osebni portal, ki uporabnikom omogoča varen dostop do vseh kadrovskih informacij, ne glede na to, od kje in kdaj želijo do njih dostopati.
Milena Bremšak s priznanjem in vrtnico

Direktorica Direktorata za javno računovodstvo Milena Bremšak ob prejemu priznanja Upavne fakultete Univerze v Ljubljani. | Avtor: Ministrstvo za finance

1 / 2

Natečaj Premik naprej na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani pripravljajo že več let, namenjen pa je prepoznavanju in promociji dobrih ter inovativnih praks ter razvoj inovativnih premikov za bolj učinkovito in uspešno javno upravo.

Ministrstvo za finance je na letošnji natečaj prijavilo inovacijo Osebni portal. Ta je namenjen javnim uslužbencem, ki se jim plače obračunavajo v sistemu MFERAC. Portal več kot 37.000 uporabnikom omogoča varen dostop do ePlačilnih list in ostalih kadrovskih informacij. Do njih lahko dostopajo od koderkoli in kadarkoli.

Inovacija Osebni portal se je uvrstila med pet finalistov natečaja, kar je potrditev, da lahko tudi Ministrstvo za finance s svojimi projekti prispeva k bolj učinkoviti in uspešni javni upravi.