Skoči do osrednje vsebine

Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada 2022

Rok za oddajo predlogov za podelitev Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada v letu 2022 se počasi izteka. Upravni odbor Prešernovega sklada sprejema predloge še do vključno 15. septembra 2021.
Prešernov portret iz barvitih črk z njegovim podpisom in pripisom Prešernov sklad

Prešernov sklad | Avtor: Vesna Vidmar

Povabilo Upravnega odbora Prešernovega sklada k podaji predlogov za podelitev Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada v letu 2022

Spoštovani,

obveščamo vas, da se rok za oddajo predlogov za podelitev Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada v letu 2022 počasi izteka. Upravni odbor Prešernovega sklada bo namreč v skladu z javnim pozivom k podaji predlogov za podelitev Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada v letu 2022 sprejemal predloge za navedene nagrade do vključno 15. septembra 2021.

Vljudno vas torej prosimo, da predloge za nagrade do navedenega roka pošljete po pošti na naslov Ministrstvo za kulturo, Prešernov sklad, Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana, elektronsko na naslov gp.mk@gov.si ali jih do navedenega roka osebno oddate v poslovnem času na sedežu Ministrstva za kulturo.

Upravni odbor Prešernovega sklada