Skoči do osrednje vsebine

Zadovoljstvo uporabnikov z delom Agencije za okolje

Na Agenciji za okolje (ARSO) si želimo naše storitve še bolj približati čim širšemu krogu uporabnikov in se prilagajati njihovim potrebam. Zato smo junija 2021 preko spletne ankete preverjali njihovo zadovoljstvo z našimi storitvami. Do konca avgusta smo prejeli 1800 izpolnjenih anket. Vsem se zahvaljujemo za odziv.

Podatki ankete kažejo, da je 52 % sodelujočih v anketi zelo zadovoljnih z našimi storitvami,  40 % pa zadovoljnih. Smo tudi zaupanja vredni, kar potrjuje kar 53 % sodelujočih, ki nam zelo zaupa in 40 %, ki nam zaupa.

Sodelujoči se najbolj zanimajo za podatke o vremenu (83 %), sledi pa zanimanje za kakovost zraka, letalsko meteorologijo, potrese in agrometeorologijo (po 2 %).

Veseli smo izvrstnega rezultata. Potrudili se bomo, da bomo še boljši. Pomagali si bomo s predlogi iz ankete, ki jih bomo skrbno pregledali in preverili možnosti, ali in na kakšen način jih lahko uresničimo. O izvedenem večjem sklopu izboljšav vas bomo sproti obveščali.

P. S.

Posebej se zahvaljujemo za korekten, spoštljiv, pa tudi šaljiv ton vaših zapisov. Razumemo ga kot dodatno spodbudo za izboljšanje naših storitev.

Uporabnik s pomočjo zvezdic ocenjuje uporabnost storiteve

Ugotavljanje zadovoljstva | Avtor: Pixabay