Skoči do osrednje vsebine

Kampanja zbirnih vlog 2021 in pomoč vlagateljem

Klicni center Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja bo v času kampanje zajema zbirnih vlog deloval v okrepljeni zasedbi in daljšim delovnim časom za poslovanje s strankami prek telefona.

Klicni center Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja bo v času kampanje zajema zbirnih vlog deloval v kadrovsko okrepljeni zasedbi, hkrati pa bodo podaljšane uradne ure klicnega centra, ki bodo od ponedeljka do petka od 7. 00 do 15. 00 ure. Z vidika hitrejše pridobitve informacij in manjših čakalnih dob, je na voljo nova struktura klicnega centra, ki bolj osredotočeno pokriva določena področja dela.

Ob klicu na našo osnovno telefonsko številko 01/580 77 92 boste s pomočjo odzivnika izbrali ustrezno linijo. V primeru splošnih vprašanj, razlag odločb in informacij o terminih izplačil, pritisnite številko 1. Če želite informacije o javnih razpisih programa razvoja podeželja, pritisnite številko 2. Če potrebujete pomoč pri zbirni vlogi, pritisnite številko 3. V primeru vprašanj o ukrepih na področju vinarstva, čebelarstva, šolske sheme, promocije, zunanje trgovine in o ukrepih pomoči, pritisnite številko 4. 

Z željo, da bi tako vlagatelji kot naši informatorji svoj del opravili korektno in strokovno, vas naprošamo za potrpljenje ob klicanju v času kampanje, saj se frekvenca klicev v tem času močno poveča, hkrati pa se podaljša tudi čas telefonskih klicev. Za nevšečnosti se vam že vnaprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.