Skoči do osrednje vsebine

Moja Slovenija: čas je za odkrivanja, potovanja, sodelovanje in nagrade

Ko si vzamemo čas za odkrivanje Slovenije, za topel sprejem domačinov in okusno hrano, je čas za mojo Slovenijo.
Dekle poleg Blejskega jezera.

Ko začutiš Slovenijo... | Avtor: Anastasiia Shavshyna-GettyImages/GulliverFilm&Foto

Vabimo vas, da si v tem posebnem letu vzamete čas za ustvarjanje lepih spominov, ki bodo vredni deljenja z vašimi najbližjimi še dolga leta kasneje, zdaj pa jih delite z nami. Z nami, ki prav tako radi odkrivamo našo deželo, ki smo veseli nasvetov popotnikov, športnih navdušencev in ljubiteljev dobre hrane.

Na Uradu Vlade RS za komuniciranje pripravljamo nagradno igro v okviru vseslovenske kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija. Kampanjo so zasnovali pri Slovenski turistični organizaciji, urad v njej sodeluje kot partner.

S sodelovanjem in delitvijo vaših fotografij na Instagramu lahko pridete do številnih nagrad znamke I feel sLOVEnia in drugih posebnih nagrad.

Nagradna igra poteka v več sklopih, ki so tematsko in časovno omejeni. Nagrajence izžrebamo po izteku vsakega sklopa.

Prvi sklop poteka pred dnevom državnosti, zato posameznike vabimo, da na svojem Instagram profilu ali v 'story' ter pod objavo na vladnem Facebook profilu objavijo fotografije, ki v njih budijo ponos na Slovenijo. Naj je to narava, kraj, simbol, oseba ali kaj drugega. Ob tem morajo ob objavi na Instagramu označiti profil @slovenia ter v objavi vključiti ključnika #mojaslovenija in #ifeelsLOVEnia. Na Facebooku sodelujejo z objavo fotografije v komentarju pod dotično objavo.
Fotografije morajo biti seveda avtorske, glavna nagrada pa je naslovnica promocijske revije Sinfo. Izžrebali bomo tudi tri prejemnike nahrbtnika I Feel Slovenia.

Prvi tematski sklopi:

  • Čas je za mojo Slovenijo: 17. 6.–12. 7. 2020
  • Čas je za aktivno Slovenijo: 13. 7.–1. 8. 2020
  • Čas je za tvoje recepte: 3. 8.–23. 8. 2020
  • Čas je za zeleno Slovenijo: 24. 8.–13. 9. 2020

Prosimo, da pred sodelovanje preberete pravila nagradne igre.