Skoči do osrednje vsebine

Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja praznuje 20. obletnico delovanja

Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja je s svojim delovanjem začela v maju 2000. Mineva torej dvajset let, v katerih so bile prehojene mnoge poti, premagani mnogi izzivi, sprejete številne odločitve in izplačanega mnogo denarja.

NEKOČ JE BIL ZAČETEK…DANES JIH JE DVAJSET

Ob tem mejniku izražamo poklon in čestitke vsem vodstvom in vsem zaposlenim. Njihova vizija in sanje so bili zemljevid do današnjega dne. To, da so naredili nekaj povsem novega, je bila prava odločitev, saj, če ne bi storili ničesar, se pravzaprav sploh ne bi zares odločili…

Ključ do uspeha je osredotočenost na stvari, ki si jih želimo in ne na tiste, ki se jih bojimo. A začetki nam vedno postrežejo z obojim. Povprečen človek pove, dober človek razloži, nadpovprečen prikaže…a le velik navdihne ostale, da vidijo s svojimi očmi.

Blaginja, stalni denarni tok, finančna stabilnost, zanesljivi partnerji, perspektivni kadri, produktivni projekti, povečanje poslovnega prometa, ugodna gospodarska klima, učinkovitost, moralna stabilnost in vzdržljivost. Vse to nas je pripeljalo v današnji dan.

Tukaj smo, skupaj smo. Zgodbam, ki jih Vi, spoštovani kmetje, pišete s trudom svojega dela, dodajamo vrednost, ki jo ponuja Evropa. In iščemo in urejamo, poslušamo in oblikujemo, da Vam bo lažje. Zavedamo se, da brez Vas ni nas. Uspeh je, če dobimo to, kar si želimo in sreča je, da si želimo to, kar dobimo. Ovire pa so mejniki, ki zmagam dajejo vrednost. Veliko vsega je bilo in verjamemo, da veliko vsega tudi še bo.

Zato skupaj ustvarimo vizijo za nov zemljevid prihodnjih dvajsetih let. Na razpolago imamo vse, da ustvarimo nekaj, kar je veliko večje od nas. Naj napredek v poslovanju, razvoju in osvajanju novih obzorij začrta pot uspeha prihodnjih let.