Skoči do osrednje vsebine

Kulturno-umetnostna vzgoja od doma

V času, ko so kulturne ustanove v Sloveniji zaprle svoja vrata, številne med njimi pripravljajo spletne vsebine, koristne za vse, ki v tem času načrtujete dejavnosti za otroke in mlade, obenem pa ponujajo različne možnosti za vključitev kulturnih vsebin v pouk na daljavo. Marsikatere objavljene vsebine so namenjene tudi odraslim, ki v tem času nimate možnosti za obisk kulturnih ustanov.

Kulturni bazar 2020

Kulturno-umetnostna vzgoja od doma | Avtor Kulturni bazar

Na povezavi https://mailchi.mp/85ca6f8d4a40/aprilsko-obvestilo-za-koordinatorje-kuv objavljamo izbor kulturno-vzgojnih vsebin, ki smo ga v okviru nacionalnega projekta Kulturni bazar pripravili v sodelovanju s kulturnimi ustanovami po vsej Sloveniji. Obvestilo, ki je pripravljeno za koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje (KUV) v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kulturnih ustanovah in lokalnih skupnostih, objavljamo tokrat tudi za širšo javnost in vabimo vse strokovne delavce, starše in vse druge odrasle, ki v teh dneh skrbite za otroke in mlade, da skupaj posvetite čas tudi kulturnim vsebinam in skupnemu ustvarjanju.

Kulturno-vzgojno ponudbo bomo v sodelovanju s kulturnimi ustanovami sproti dopolnjevali na www.kulturnibazar.si. Bodite pozorni na to, da so nekatere vsebine na voljo le omejen čas, podrobnejše informacije najdete na straneh posameznih ustanov. Vse zbrane spletne vsebine so dostopne brezplačno.

Ostanite zdravi, z lepimi pozdravi,

Uredništvo Kulturnega bazarja  

Iskalnik