Skoči do osrednje vsebine

Nujno obvestilo

Z namenom, da čim bolj omejimo možnost širjenja epidemije COVID-19, na Uradu za meroslovje do preklica uvajamo posebne ukrepe na področju poslovanja s strankami.

Z namenom, da čim bolj omejimo možnost širjenja epidemije COVID-19, na Uradu za meroslovje do preklica uvajamo posebne ukrepe na področju poslovanja s strankami in sicer:

  • Oddaja vlog in druga komunikacija z Uradom v tem času poteka elektronsko (na e-poštni naslov gp.mirs@gov.si) ali po fizični pošti. Plačilo takse je v tem času možno le negotovinsko (za pomoč Tatjana Petek Koeveš, M: 030-720-180).
  • Vse stranke in obiskovalci se predhodno naročite za izvedbo storitve na Uradu na telefonske številke, ki so objavljene na spletni strani Urada RS za meroslovje ali na spodaj navedene kontakte oziroma vas bodo poklicali pristojni uslužbenci, ko bodo prejeli vlogo v reševanje.
  • Za vsa vprašanja in pomoč smo Vam v času uradnih ur na voljo na e-naslovu: mirs@gov.si oziroma telefonu (03) 428 0750 ter na dodatnih spodnjih kontaktih. Potrudili se bomo, da bodo storitve Urada za meroslovje zagotovljene in bo delo potekalo kar se da nemoteno.

Za razumevanje se Vam zahvaljujemo in želimo vse dobro.