Skoči do osrednje vsebine

106. dopisna seja Vlade Republike Slovenije

Vlada je na današnji dopisni seji sprejela Uredbo o obliki in načinu izvajanja gospodarske javne službe pomorske pilotaže in Uredbo o izvedbi ukrepov kmetijske politike za leto 2020. Seznanila se je tudi z informacijo o organizaciji Vrha spretnosti 2020 (Skills Summit 2020), ki bo predvidoma oktobra letos v Sloveniji. Vlada je sprejela tudi sklep, s katerim je UNICEF-u namenila prispevek v višini 30.400 USD.

Vlada je na današnji dopisni seji sprejela Uredbo o obliki in načinu izvajanja gospodarske javne službe pomorske pilotaže, ki določa pogoje za zagotavljanje in uporabo storitev gospodarske javne službe, pravice in obveznosti izvajalca ter uporabnikov, način oblikovanja cene storitve ter druge elemente, pomembne za izvajanje gospodarske javne službe.

Med drugim je sprejela Uredbo o izvedbi ukrepov kmetijske politike za leto 2020, ki Vključuje postopke za izvedbo ukrepov kmetijske politike, vključno s kontrolami in upravnimi ukrepi.

Seznanila se je tudi z informacijo o organizaciji Vrha spretnosti 2020 (Skills Summit 2020), ki bo predvidoma oktobra letos v Sloveniji ter sprejela tudi sklep, s katerim je UNICEF-u namenila prispevek v višini 30.400 USD.