Skoči do osrednje vsebine

Vabilo k sodelovanju v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko organizirata kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020. V okviru kampanje si želimo predstaviti rezultate in koristi projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev Programa razvoja podeželja 2014–2020. Ker smo prepričani, da smo lahko še uspešnejši v sodelovanju in povezovanju, vas vabimo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami pod okriljem kampanje.

Logotip projekta | Avtor: MKPG


Kampanjo načrtujemo v tednu od 9. do 16. maja 2020. Zainteresirani se lahko vključite v kampanjo tako, da v tem obdobju organizirate različne dogodke, kot so dnevi odprtih vrat, odprtja oz. predstavitve izvedenih naložb, pohodi, ogledi, kolesarjenje itd., za katere organizacijsko in finančno poskrbite sami.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo poskrbelo za dodatno medijsko promocijo dogodkov, ki jih boste organizirali z vključenim sloganom EU projekt, moj projekt. To bo predvidoma vključevalo plačano in usmerjeno promocijo na Facebook-u in objave prispevkov na radijskih postajah.

Za vse ustrezne predlagane projekte bomo predvidoma v aprilu organizirali spletno glasovanje za najboljši projekt. Izbranemu zmagovalcu bomo krili nekatere stroške organizacije dogodka oziroma bomo dogodek v sodelovanju z vami finančno programsko nadgradili.

Če bi prispeli predlogi oz. želje presegali finančne zmožnosti ministrstva, bomo v dodatno promocijo vključili omejeno število projektov. Kot organizatorji kampanje si pridržujemo tudi pravico do spremembe pogojev.

Za sodelovanje v kampanji vas prosimo, da do 20. 2. 2020 izpolnite obrazec in ga pošljete na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Dodatne informacije:

Matej Štepec matej.stepec@gov.si, 01/478 9136

Nina Tomec nina.tomec@gov.si, 01/478 9084.