Skoči do osrednje vsebine

Srečanje zaposlenih Upravne enote Ljubljana

Načelnik mag. Bojan Babič predstavil predlog nove organizacije Upravne enote Ljubljana.

V ljubljanskem Koloseju je danes, 13. decembra 2019, potekalo prvo srečanje zaposlenih Upravne enote Ljubljana. Na srečanju sta zbrane nagovorila Minister za javno upravo Rudi Medved in načelnik upravne enote mag. Bojan Babič. Načelnik Babič je na srečanju predstavil predlog nove organizacije, s tem povezano ukinitev izpostav in posledično selitev upravne enote na Linhartovo cesto 13 v Ljubljani.

Upravna enota Ljubljana se bo iz sedanjih poslovnih prostorov na petih lokacijah (izpostava Center, izpostava Vič-Rudnik, izpostava Šiška in izpostava Moste-Polje, medtem ko je izpostava Bežigrad že vse od začetka svojega delovanja na Linhartovi cesti) izselila predvidoma do konca marca 2020. Proces selitve na novo lokacijo bo zaključen prihodnjega aprila.

"Zavedam se, da je naša skrb vsakodnevno zagotavljanje kvalitetnih in dostopnih upravnih storitev za uporabnike," je ob robu dogodka izpostavil načelnik mag. Bojan Babič. "Hkrati pa poudarjam, da je moja skrb tudi skrb za zaposlene v naši največji upravni enoti. Naši zaposleni so strokovni, prijazni in odgovorni posamezniki, ki skrbijo za obraz naše države," je še dodal načelnik Babič.

Načelnik mag. Bojan Babič nagovarja zaposlene na UE Ljublana

Načelnik mag. Bojan Babič nagovarja zaposlene na UE Ljublana | Avtor: UE Ljubljana

1 / 3