Skoči do osrednje vsebine

Razpisni mehanizmi v kulturi

Vabimo vas na delavnico o prenovi razpisnih mehanizmov v kulturi.

Resolucija nacionalnega programa za kulturo 2020–2027 je dokument z dolgoročno vizijo za obdobje osmih let in akcijskim načrtom za prihodnja štiri leta. Je ključna podlaga za delo številnih v kulturi, zato ga želimo sooblikovati v sodelovanju s širokim krogom zainteresirane javnosti.

Slišati želimo vaš pogled in vaše razmišljanje o aktualnih temah danes in v prihodnje iz različnih področij kulture. Prav tako želimo spodbuditi dialog med različnimi deležniki in s tem sprožiti konstruktivni razmislek o ključnih vsebinah resolucije.

Iz teh razlogov vas vabimo na delavnico soustvarjanja NPK 2020–2027, ki bo potekala 11. 10. 2019 na Ministrstvu za kulturo (v sejni sobi v pritličju), od 10.00 do 13.00.

Tema delavnice bo prenova razpisnih mehanizmov v kulturi.

Skozi proces soustvarjanja nas bo vodila ekipa moderatorjev, ki delujejo pod okriljem projekta Inovativen.si Ministrstva za javno upravo. Delavnico bodo vodili s pomočjo metod, ki spodbujajo široko razmišljanje, dialog in soustvarjanje.

Svojo udeležbo nam, prosimo, potrdite na e-naslov eva.zorko@gov.si najkasneje do srede, 9. 10. 2019 do 13.00. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za udeležbo in vaše prispevke na delavnici.

Povzetke že izvedenih delavnic pa lahko najdete na spletni strani, ki je namenjena spremljanju priprave novega nacionalnega programa za kulturo