Skoči do osrednje vsebine

Dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področja uprave - 5. 12. 2019

5. decembra 2019 prirejamo dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov RS, agencij RS.

Na podlagi 10. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov RS, agencij RS.

Datum dodatnega strokovnega usposabljanja: 5. 12. 2019

Kraj usposabljanja: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, Ljubljana (v primeru spremembe lokacije, bo obvestilo objavljeno na spletni strani arhiva)

Prijavnico za dodatno strokovno usposabljanje pošljite do vključno 3. 12. 2019 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Program strokovnega usposabljanja

Stroški dodatnega usposabljanja:

  • cena dodatnega strokovnega usposabljanja je 60 € z DDV in se plača na podlagi računa, izstavljenega po usposabljanju.

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: