Skoči do osrednje vsebine

Politika, znanje in arhitektura

Poziv za oddajo projektov za predstavitev v Slovenskem paviljonu na 17. mednarodni razstavi arhitekture – La Biennale di Venezia 2020.

Projekt "Živeti z vodo", ki je Slovenijo zastopal na lanskem Beneškem bienalu | Avtor: MAO Slovenija

Z odprtim pozivom Muzej za arhitekturo in oblikovanje vabi zainteresirane k oddaji predlogov za predstavitev v Slovenskem paviljonu na 17. mednarodni razstavi arhitekture – La Bienalle di Venezia 2020, v Benetkah.

Namen poziva je izbor projekta in projektne skupine, ki bo zasnovala, oblikovala in izvedla Slovenski paviljon na 17. Mednarodni razstavi arhitekture – La Biennale di Venezia 2020. K sodelovanju so vabljeni arhitekti, krajinski arhitekti, oblikovalci, umetniki, kustosi, drugi zainteresirani posamezniki različnih izobrazb in organizacije različnih profilov, ki so aktivni na področju arhitekture, krajinske arhitekture, prostorskega načrtovanja in sorodnih disciplin.

Slovenski paviljon na 17. mednarodni razstavi arhitekture bo v Arsenalu. Paviljon bo odprt ves čas trajanja 17. mednarodne razstave arhitekture v Benetkah, od 23. maja do 29. novembra 2020.

Besedilo poziva.