Skoči do osrednje vsebine

Novinarska konferenca Ministrstva za obrambo

Danes, 14. junija 2019, je na Ministrstvu za obrambo potekala novinarska konferenca, na kateri so minister za obrambo Karl Erjavec, državni sekretar dr. Klemen Grošelj in svetovalec ministra Boštjan Šefic predstavili najpomembnejše aktivnosti, ki jih pospešeno izvajamo od začetka tega mandata. Državni sekretar dr. Klemen Grošelj je predstavil projekt Bele knjige, svetovalec ministra Boštjan Šefic pa predloge ukrepov posebne delovne skupine za izboljšanje popolnjevanja Slovenske vojske ter dosedanje dogovore delovne skupine za urejanje razmerij med Ministrstvom za obrambo in občinami, ki gravitirajo na osrednje vojaško vadišče Slovenske vojske Postojna.

V drugem delu novinarske konference pa se je minister za obrambo Karl Erjavec odzval na navedbe podpredsednika KNOVS, izrečene na včerajšnji novinarski konferenci po zaslišanju brigadirja Mihe Škerbinca na tej komisiji.


Zvočni posnetek (MP3):

novinarska konferenca - minister za obrambo Karl Erjavec, državni sekretar dr. Klemen Grošelj, svetovalec ministra Boštjan Šefic

Foto: Bruno Toič, MORS

1 / 2