Skoči do osrednje vsebine

 • Cenjene stranke obveščamo, da se poslovanje Upravne enote Sežana postopoma vrača v ustaljene tirnice. Vseeno pa bo do nadaljnjega še vedno, zaradi preprečevanja morebitnih okužb s COVID 19, upravno poslovanje potekalo po sistemu naročanja strank.

 • Obveščamo vas, da bodo Krajevni uradi Divača, Komen in Hrpelje-Kozina v času od 1. julija 2020 do 31. avgusta 2020 zaradi koriščenja letnih dopustov in drugih odsotnosti, zaprti.

 • Spoštovani uporabniki portala eUprava,

  naprošamo vas, da v času epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) na portalu eUprava vloge vložite le v nujnih primerih, saj organi zaradi preprečevanja širjenja nalezljive virusne okužbe poslujejo v omejenem obsegu.

  Najpogosteje odane vloge, ki jih je v tem trenutku možno oddati tudi brez uporabe e-identitete, najdete na desni strani. Seznam se bo sproti dopolnjeval z novimi vlogami, ki bodo na voljo.

  Za vse ne-nujne zadeve bo dovolj časa po koncu epidemije.

  Želimo vam, da ostanete zdravi.

Aktualno

 • Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj odslej tudi prek spleta

  Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj za vsa vozila, ki ob registraciji ne potrebujejo tehničnega dovoljenja, je od današnjega dne omogočeno tudi prek spletnega portala E-uprava.

 • Obvestilo strankam

  V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča Bolezen COVID-19, izvajanje nalog na upravni enoti omejeno na najbolj nujne zadeve.

 • Obvestilo o neposlovanju Krajevnih uradov Divača, Komen in Hrpelje-Kozina

  Obveščamo vas, da smo zaradi razglašene epidemije povzročene s koronavirusom, ki povzroča bolezen COVID-19 sprejemi ukrep, da do preklica Krajevni uradi Divača, Komen in Hrpelje-Kozina ne poslujejo.

Iskalnik