Skoči do osrednje vsebine

 • Stranke upravnih enot obveščamo, da zaradi epidemije in vseh ukrepov, s katerimi se poskuša zamejiti okužbe, prijave začasnega prebivališča do nadaljnjega osebno ali preko pooblaščenca NI mogoče opraviti. Prijavo začasnega prebivališča lahko uredite po elektronski poti ali z navadno pošto na enega od spodaj opisanih načinov.

 • Spoštovani uporabniki portala eUprava,

  naprošamo vas, da v času epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) na portalu eUprava vloge vložite le v nujnih primerih, saj organi zaradi preprečevanja širjenja nalezljive virusne okužbe poslujejo v omejenem obsegu.

  Najpogosteje odane vloge, ki jih je v tem trenutku možno oddati tudi brez uporabe e-identitete, najdete na desni strani. Seznam se bo sproti dopolnjeval z novimi vlogami, ki bodo na voljo.

  Za vse ne-nujne zadeve bo dovolj časa po koncu epidemije.

  Želimo vam, da ostanete zdravi.

 • V sklopu ukrepov za zajezitev koronavirusa je Vlada izdala odlok o začasni prepovedi delovanja šol za voznike. Prepoved velja do 16. aprila 2020, veljavnost vozniških dovoljenj, ki zaradi prepovedi potečejo od uveljavitve tega odloka do 16. aprila 2020, se podaljša do 16. maja 2020.

Aktualno

Iskalnik