Skoči do osrednje vsebine

Novice

Obvestila

Dogodki Urada za meroslovje

  do
Online

Dogodek "Meritve danes in jutri" bo potekal online znotraj 39. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti 24. septembra 2020

Z digitalno transformacijo postajajo meritve še pomembnejše, zato je njihov razvoj ključen za učinkovite inovativne proizvode. V okviru dogodka »Meritve danes in jutri« bomo s strokovnjaki iz različnih področij poizkusili soočiti odločevalce, ki uporabljajo rezultate meritev, in izvajalce meritev, da dobimo odgovore na ključna vprašanja: kako zagotoviti ustrezna merila in njihovo sledljivost, kako upoštevati merilno negotovost pri odločanju o skladnosti, kakšne kompleksne meritve uporabiti za avtomatizacijo proizvodnje, kakšne novosti se nam obetajo v prihodnje in kako zagotoviti ustrezno usposobljen kader.

  do
Tehniški muzej Slovenije, Bistra

ODPOVED - 8. dnevi meroslovja v Tehniškem muzeju Slovenije

Spoštovani partnerji,

najprej naj se vam zahvalimo za tvorno izraženo sodelovanje v okviru že 8. dnevov meroslovja v Tehniškem muzeju Slovenije. V časih, ko nam poti prekrižajo situacije, na katere nimamo vpliva in ki lahko ustvarjajo nelagodje ali ogrožajo zdravje ter življenja vseh nas, je potrebno sprejeti odločitve, da to preprečimo. Pri naši odločitvi smo sledili navodilom in usmeritvi Vlade RS ter toku dogajanja.
Sporočamo Vam, da odpovedujemo 8. dneve meroslovja, ki bi morali potekati
od 31. 3. – 3. 4. 2020 v Tehniškem muzeju Slovenije.
Istočasno odpovedujemo tudi strokovno srečanje imenovanih oseb, ki bi v Tehniškem muzeju Slovenije potekalo 30. 3. 2020.

Hvala za razumevanje in vso vašo podporo do sedaj.
Lep pozdrav.

  do
Kongresni center Portus, Hotel LifeClass, Portorož

41. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

Letošnja mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti 2022 bo potekala pod krovnim naslovom Izzivi družbe za priložnosti organizacij. Dandanes smo bolj kot vselej poprej priča spremembam, ki spodbujajo organizacije k soočanju z različnimi izzivi. S to konferenco želimo na enem mestu povezati mnenja, praktične izkušnje in znanstvene razprave pri iskanju poti, ki s spremembami in izzivi ustvarja prijaznejši ter boljši jutri organizacij.