Skoči do osrednje vsebine

Z namenom, da čim bolj omejimo možnost širjenja »korona virusa – COVID-19«, na Uradu RS za meroslovje do preklica uvajamo posebne ukrepe na področju poslovanja s strankami.

NUJNO OBVESTILO

Z namenom, da čim bolj omejimo možnost širjenja »korona virusa – COVID-19«, na Uradu RS za meroslovje do preklica uvajamo posebne ukrepe na področju poslovanja s strankami in sicer:

 • Oddaja vlog in druga komunikacija z Uradom v tem času poteka elektronsko (na e-poštni naslov gp.mirs@gov.si) ali po fizični pošti. Plačilo takse je v tem času možno le negotovinsko (za pomoč Tatjana Petek Koeveš, M: 030-720-180).
 • Vse stranke in obiskovalci se predhodno naročite za izvedbo storitve na Uradu na telefonske številke, ki so objavljene na spletni strani Urada RS za meroslovje ali na spodaj navedene kontakte oziroma vas bodo poklicali pristojni uslužbenci, ko bodo prejeli vlogo v reševanje.
 • Za vsa vprašanja in pomoč smo Vam v času uradnih ur na voljo na e-naslovu: mirs@gov.si oz. T: 03-428-0750 ter na dodatnih spodnjih kontaktih. Potrudili se bomo, da bodo storitve Urada RS za meroslovje zagotovljene in bo delo potekalo kar se da nemoteno.

Za razumevanje se Vam zahvaljujemo in želimo vse dobro.

 

STIKI Z JAVNOSTMI

mag. Dominika Rozoničnik

M: 041-721-470, E: dominika.rozonicnik@gov.si

SEKTOR ZA FIZIKALNA MERJENJA

mag. Matej Grum

M: 031-388-821, E: matej.grum@gov.si

SEKTOR ZA NACIONALNE ETALONE IN KEMIJSKA MERJENJA

dr. Irena Grabec Švegl

M: 041-779-148, E: irena.grabec@gov.si

SEKTOR ZA MEROSLOVNI NADZOR

Dušanka Škrbić

M: 041-662-644, E: dusanka.skrbic@gov.si

SEKTOR ZA KAKOVOST MEROSLOVNIH PROCESOV

Mateja Valenci

M: 030-720-160, E: mateja.valenci@gov.si

 

 

Spoštovani partnerji,

 

najprej naj se vam zahvalimo za tvorno izraženo sodelovanje v okviru že 8. dnevov meroslovja v Tehniškem muzeju Slovenije.

V časih, ko nam poti prekrižajo situacije, na katere nimamo vpliva in ki lahko ustvarjajo nelagodje ali ogrožajo zdravje ter življenja vseh nas,

je potrebno sprejeti odločitve, da to preprečimo.

Pri naši odločitvi smo sledili navodilom in usmeritvi Vlade RS ter toku dogajanja.

Sporočamo Vam, da odpovedujemo 8. dneve meroslovja, ki bi morali potekati

od 31. 3. – 3. 4. 2020 v Tehniškem muzeju Slovenije.

 

Istočasno odpovedujemo tudi strokovno srečanje imenovanih oseb,

ki bi v Tehniškem muzeju Slovenije potekalo 30. 3. 2020.

 

Hvala za razumevanje in vso vašo podporo do sedaj.

Lep pozdrav.

Dogodki Urada za meroslovje

 • ODPOVED - 8. dnevi meroslovja v Tehniškem muzeju Slovenije

  Spoštovani partnerji,

  najprej naj se vam zahvalimo za tvorno izraženo sodelovanje v okviru že 8. dnevov meroslovja v Tehniškem muzeju Slovenije. V časih, ko nam poti prekrižajo situacije, na katere nimamo vpliva in ki lahko ustvarjajo nelagodje ali ogrožajo zdravje ter življenja vseh nas, je potrebno sprejeti odločitve, da to preprečimo. Pri naši odločitvi smo sledili navodilom in usmeritvi Vlade RS ter toku dogajanja.
  Sporočamo Vam, da odpovedujemo 8. dneve meroslovja, ki bi morali potekati
  od 31. 3. – 3. 4. 2020 v Tehniškem muzeju Slovenije.
  Istočasno odpovedujemo tudi strokovno srečanje imenovanih oseb, ki bi v Tehniškem muzeju Slovenije potekalo 30. 3. 2020.

  Hvala za razumevanje in vso vašo podporo do sedaj.
  Lep pozdrav.

  Tehniški muzej Slovenije, Bistra
 • PRESTAVLJENA NA SEPTEMBER - 39. mednarodna konferenca, Portorož, "Meritve danes in jutri"

  Z digitalno transformacijo postajajo meritve še pomembnejše, zato je njihov razvoj ključen za učinkovite inovativne proizvode. V okviru dogodka »Meritve danes in jutri« bomo s strokovnjaki iz različnih področij poizkusili soočiti odločevalce, ki uporabljajo rezultate meritev, in izvajalce meritev, da dobimo odgovore na ključna vprašanja:
  …kako zagotoviti ustrezna merila in njihovo sledljivost, kako upoštevati merilno negotovost pri odločanju o skladnosti, kakšne kompleksne meritve uporabiti za avtomatizacijo proizvodnje, kakšne novosti se nam obetajo v prihodnje in kako zagotoviti ustrezno usposobljen kader…

  Kranjska Gora, Slovenija
Iskalnik