Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

V Službi za informacijsko upravljanje in tehnologijo smo odgovorni za delovanje informacijskih sistemov, ki podpirajo poslovne procese agencije. Zagotavljamo visoko razpoložljivost sistemov, izpolnjevanje zahtevanih varnostnih meril, revizijsko sledljivost ter vodenje izgradnje in nadgradnje informacijskih sistemov po izbrani metodologiji. Poslovni procesi, ki so informacijsko podprti, temeljijo na akreditacijskih merilih, ki so predpisana v EU. Izpolnjevanje pogojev akreditacijskih meril je pogoj za črpanje evropskih sredstev.

Informacijski sistemi za podporo ukrepom kmetijske politike so med bolj kompleksnimi, saj se pri izvajanju procesov uporabljajo grafični in atributni podatki. To pomeni, da je del procesa povezan z obdelavo grafičnih podatkov, ki se v procesu preverjajo in obdelujejo, izhod iz procesa pa je v obliki alfanumeričnih podatkov (odločbe in plačilni nalogi).