Skoči do osrednje vsebine

  • V tednu med 29. junijem in 3. julijem je bil minister za obrambo mag. Matej Tonin na delovnih obiskih v 1., 72. in Logistični brigadi Slovenske vojske. Poveljniki brigad so mu predstavili organiziranost enot, poslanstvo, ključne naloge, dosežke in ambicije za prihodnje delovanje enot. Ogledal si je tudi opremo in oborožitev enot, dinamične predstavitve dela enot, ki jih je obiskal, ter spoznal postopke varovanja objektov in usposabljanja pripadnic in pripadnikov Slovenske vojske.

  • Minister za obrambo mag. Matej Tonin je v soboto, 27. junija, kot slavnostni govornik nagovoril zbrane na slovesnosti v spomin na sestrelitev helikopterja JLA 27. junija 1991.

  • Minister za obrambo mag. Matej Tonin se je danes, v soboto, 27. 6. 2020 v Lenartu v Slovenskih goricah udeležil glavnega zbora Zveze veteranov vojne za Slovenijo. Ob tej priložnosti je zbrane tudi nagovoril.

Aktualno

Dogodki

  • Obisk ministra za obrambo na taboru MORS in mladi

    Minister za obrambo mag. Matej Tonin bo v Vojašnici Franca Uršiča v Novem mestu obiskal mlade na taboru MORS in mladi, se z njimi pogovoril in se jim pridružil pri aktivnostih.

Iskalnik