Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
 • Šola za častnike letos organizira že 21. vojaški tabor za dijake in študente

  Šola za častnike Slovenske vojske od ponedeljka, 6., do nedelje, 19. julija, na širšem območju Bohinjske Bele za polnoletne dijake srednjih šol in študente različnih fakultet organizira Vojaški tabor 2020. Letos že 21. tabora, ki je namenjen predstavitvi življenja in dela v Slovenski vojski, se udeležuje 85 udeležencev, od tega 19 deklet in 66 fantov iz 27 različnih fakultet in 24 srednjih šol. Udeležence tabora bosta obiskala minister za obrambo mag. Matej Tonin in načelnik Generalštaba Slovenske vojske brigadir Robert Glavaš in si ogledala izvajanje vsebin.

 • Slovesnost ob koncu šolanja 27. generacije poklicnih gasilcev

  V Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu bo slovesnost ob koncu šolanja 27. generacije poklicnih gasilcev. Generacija, v kateri je štirideset kandidatov iz 27 enot, je usposabljanje za pridobitev poklica gasilec začela januarja letos. Zaključna slovesnost bo ob 14. uri, zaključno vajo pa si bosta ob 10.30 ogledala tudi minister za obrambo mag. Matej Tonin in generalni direktor Uprave za zaščito in reševanje Darko But.

 • Obrambni minister bo obiskal občino Brežice

  Minister za obrambo mag. Matej Tonin se bo v okviru obiska Brežic najprej sestal s tamkajšnjim županom Ivanom Molanom, s katerim bosta govorila o sodelovanju med ministrstvom in občino. Obrambni minister bo ob 13.30 uri obiskal Gasilsko zvezo Brežice ter si ogledal izvedene investicije v Črešnjicah in Dolenji Pirošici.

 • Obrambni minister na slavnostni seji Občine Žužemberk

  Minister za obrambo mag. Matej Tonin bo na slavnostni seji Občine Žužemberk nagovoril udeležence seje, na kateri bodo podelili priznanja občine. Seja bo potekala ob občinskem prazniku in v okviru Trških dni.

Iskalnik