Skoči do osrednje vsebine

Dodatno usposabljanje – Varstvo dokumentarnega in arhivskega gradiva v digitalni obliki

do
Spletni dogodek v aplikaciji Zoom
Arhiv 7. marca 2024 prireja dodatno usposabljanje, ki je namenjeno problematiki varstva dokumentarnega in arhivskega gradiva v digitalni obliki. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Namen dodatnega usposabljanja

Dodatno usposabljanje z naslovom Varstvo dokumentarnega in arhivskega gradiva v digitalni obliki je namenjeno dopolnjevanju in obnavljanju strokovnega znanja za uslužbence javnopravnih oseb, ki delajo z dokumentarnim gradivom, in že imajo opravljen preizkus strokovne usposobljenosti na podlagi določb Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom (Pravilnik). Usposabljanje je namenjeno tudi uslužbencem ponudnikov storitev zajema, hrambe oz. spremljevalnih storitev, ki že imajo opravljen preizkus strokovne usposobljenosti na podlagi določb Pravilnika.

Program dodatnega usposabljanja

Potrdilo o udeležbi

Udeležencem bo arhiv po zaključku dodatnega usposabljanja na podlagi določb 10. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom izdal potrdilo o udeležbi na strokovnem izobraževanju oziroma o dopolnjevanju in obnavljanju strokovnega znanja za delo z dokumentarnim gradivom.

Za dodatne informacije o dodatnem usposabljanju se obrnite na: