Skoči do osrednje vsebine

2. Fit4Kid mednarodna znanstvena konferenca

do
Portorož
2. Fit4Kid mednarodna znanstvena konferenca bo na mednarodnem nivoju povezovala izobraževanje z medicino kot tudi znanost s prakso in obratno.

Digitalizacija, covid pandemija, ekonomska kriza idr. močno vplivajo na sposobnosti človeka, tako z motoričnega, kognitivnega, čustvenega, socialnega, osebnostnega in telesnega vidika, ter na njemu puščajo posledice. Ste se kdaj vprašali kje smo in kam gremo? Kaj moramo in ne kaj bi morali narediti? Z mnogimi odgovori vam bo postregla 2. Fit4Kid mednarodna znanstvena konferenca, ki bo na mednarodnem nivoju povezala izobraževanje z medicino kot tudi znanost s prakso in obratno.

Vabljeni strokovnjaki s področja fiziologije, še posebej nevrofiziologije, razvojne fiziologije in fiziologije športa, zdravniki s področja psihiatrije, družinske medicine, pediatri, šolski zdravniki in drugi, ki se ukvarjate s področjem čustveno-vedenjskih motenj, duševnih motenj in s kroničnimi nenalezljivimi boleznimi, ki so posledica neaktivnega življenjskega sloga, zdravstveni delavci v pediatriji in šolski medicini, klinični psihologi, psihoterapevti, študenti medicine, dijaki zdravstvenih smeri in drugi. Udeleženci bodo prejeli kreditne točke Zdravniške zbornice.

Z nami bodo svetovno priznani strokovnjaki s področja medicine in izobraževalne nevroznanosti ter tudi nekaj svetovnih eminenc, ki bodo v slovenskem prostoru predavali prvič (prof. dr. Anna Lembke, dr. John Ratey, dr. Manfred Spitzer, dr. Carla Hannaford in drugi). 

Dogodek je edinstven in bi ga bilo škoda zamuditi. Več o dogodku preberite na uradni spletni strani znanstvene konference Fit4Kid.