Skoči do osrednje vsebine

2. Fit4Kid mednarodna znanstvena konferenca

do
Portorož

Digitalizacija, Covid pandemija, ekonomska kriza idr. močno vplivajo na sposobnosti človeka, tako z motoričnega, kognitivnega, čustvenega, socialnega, osebnostnega in telesnega vidika, ter na njemu puščajo posledice. Ste se kdaj vprašali kje smo in kam gremo? Kaj moramo in ne kaj bi morali narediti? Z mnogimi odgovori vam bo postregla 2. Fit4Kid mednarodna znanstvena konferenca, ki bo na mednarodnem nivoju povezala izobraževanje z medicino kot tudi znanost s prakso in obratno.

Vabljeni strokovnjaki s področja fiziologije, še posebej nevrofiziologije, razvojne fiziologije in fiziologije športa, zdravnikom s področja psihiatrije, družinske medicine, pediatrom, šolskim zdravnikom in drugim, ki se ukvarjajo s področjem čustveno-vedenjskih motenj, duševnih motenj in kroničnimi nenalezljivimi boleznimi, ki so posledica neaktivnega življenjskega sloga, zdravstvenim delavcem v pediatriji in šolski medicini, kliničnim psihologom, psihoterapevtom, študentom medicine, dijakom zdravstvenih smeri idr. Udeleženci bodo prejeli kreditne točke Zdravniške zbornice.

Z nami bodo svetovno priznani strokovnjaki s področja medicine in izobraževalne nevroznanosti ter tudi nekaj svetovnih eminenc, ki bodo v slovenskem prostoru predavali prvič (prof. dr. Anna Lembke, dr. John Ratey, dr. Manfred Spitzer, dr. Carla Hannaford in drugi). 

Dogodek je edinstven in bi ga bilo škoda zamuditi, zato si več o dogodku preberite na uradni spletni strani znanstvene konference.