Skoči do osrednje vsebine

42. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

do
Portorož
Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede Vas vabita na dogodek, Interdisciplinarnost meroslovca šteje.

Dogodek bo potekal v okviru 42. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti z naslovom Interdisciplinarnost šteje in bo potekal v četrtek, 23. marca 2023, med 9. in 13. uro, v Portorožu.

S konferenco, ki bo izvedena pod krovnim naslovom »Interdisciplinarnost šteje«, želimo poudariti pomen znanj in kompetenc nacionalnega ter mednarodnega okolja, ki omogočajo boljši in celovitejši razvoj posameznika, organizacij in družbe.

Spremembe v vseh okoljih narekujejo širše dojemanje povezljivosti znanj in kompetenc različnih znanstvenih in aplikativnih področij kot stebra razvojnih razsežnosti. Tako v izobraževalnem prostoru kot pri delodajalcih je zaslediti pomen raznolikosti spektra znanj in kompetenc, ki pomenijo in bodo pomenile odskočno desko za interdisciplinaren preskok v boljši jutri.

V splošnem velja, da do uspehov vodijo točne meritve, pot do njih pa je vse prej kot enostavna, zato smo ljudje tisti, ki s svojim celostnim pristopom v izzivih ne iščemo težav, ampak priložnosti za dosego ciljev.

Udeležba na celodnevnem dogodku je brezplačna ob predhodni prijavi. Spletna prijavnica in program dogodka bosta objavljena na spletni strani Urada RS za meroslovje in Fakultete za organizacijske vede.

 Rezervirajte si vaš čas in povabite tudi sodelavce.