Skoči do osrednje vsebine

Dodatno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev s področja uprave

do
Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 6. decembra 2022 prireja dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom (Pravilnik) arhiv prireja Dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij.

Termin dodatnega strokovnega usposabljanja: 6. december 2022.

Cilji usposabljanja je redno dopolnjevanje in obnavljanje strokovnega znanja s področij iz drugega odstavka 3. člena Pravilnika.

Program

Stroški dodatnega usposabljanja

Stroški dodatnega usposabljanja znašajo 60 evrov (oproščeno DDV) in se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi.

Potrdilo o udeležbi

Udeležencem bo arhiv po zaključku dodatnega usposabljanja na podlagi določb 10. člena Pravilnika izdal potrdilo o udeležbi na strokovnem izobraževanju oziroma o dopolnjevanju in obnavljanju strokovnega znanja za delo z dokumentarnim gradivom.

Za dodatne informacije o dodatnem usposabljanju se obrnite na: