Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev razpisov ERC in ukrepov Marie Skłodowska Curie v 2022 in 2023 v Obzorju Evropa

do
Virtualnii dogodek
Vljudno vabljeni na predstavitev razpisov Evropskega raziskovalnega sveta (angleško European Research Council – ERC) in ukrepov Marie Skłodowska Curie (angleško Marie Sklodowska Crie Actions – MSCA) v 2022 in 2023 v okviru Obzorja Evropa.

Na dogodku bosta obe nacionalni kontaktni osebi predstavili roke in teme prihajajočih razpisov navedenih mehanizmov in v razpravi zainteresiranim odgovorila na morebitna odprta vprašanja in dileme. Hkrati bo potencialnim prijaviteljem na ERC dr. Matic Lozinšek iz Instituta »Jozef Stefan« predstavil svoje izkušnje s pridobitvijo projekta in deli svoje znanje. Predstavniki Univerze v Ljubljani pa bodo predstavili na kakšen način univerza zagotavlja podporo prijaviteljem na razpise MSCA.

V zaključku dogodka bodi predstavljeni tudi letošnji dogodki, ki potekajo v okviru Evropske noči raziskovalcev 2022 v Sloveniji.

Udeležba: raziskovalke in raziskovalci, predstavniki raziskovalnih organizacij, zaposlenih na visokošolskih zavodih, MSCA štipendisti, ERC prejemniki, zainteresirana javnost

Spletni dogodek bo potekal preko Zoom platforme v sredo 28. septembra v organizaciji Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Preko spletne povezave se lahko prijavite na predstavitev razpisov Obzorje Evropa v 2022 in 2023

Program dogodka si lahko ogledate v priloženem dokumentu. 

Veselimo se skupnega srečanja!