Skoči do osrednje vsebine

do
Terme Ptuj, Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj
Dogodek bo potekal v okviru prireditve Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja na Ptuju, ki bo med 26. in 28. majem.

Vljudno vabimo člane enot, služb in organov Civilne zaščite, gasilskih enot, enot društev in drugih nevladnih organizacij ter drugih sil za zaščito, reševanje in pomoč, pripadnike Slovenske vojske, Policije ter druge, da se udeležijo teka na 5 kilometrov, ki bo potekal na območju Terme Ptuj.

Udeleženci bodo lahko tekmovali v kategorijah:

  • ženske, absolutno,
  • moški absolutno,
  • ženske ekipe absolutno,
  • moške ekipe absolutno.

Kot rezultat se upošteva najhitrejši čas posameznika, ki preteče določeno razdaljo ter seštevek časov skupine treh predstavnikov posamezne reševalne službe za zaščito, reševanj in pomoč oziroma druge sestave. Tekmovalci tekmujejo na svojo odgovornost.

Prijavo oddate na elektronski naslov tek112@urszr.si ali na dan prireditve od 16. ure dalje na prireditvenem prostoru. Ob prijavi obvezno navedite ime, priimek, letnico rojstva in enoto za zaščito, reševanje in pomoč oziroma drugo sestavo, za katero tekmujete.

Startnine ni.

  do
Ptuj

Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja 2022

Največji dogodek v Sloveniji, na katerem se prebivalcem širšega območja predstavljajo enote Civilne zaščite, reševalne službe ter domače in tuje službe in nevladne organizacije, ki so pri nas vključene v sistem varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami, bo letos potekal v najstarejšem slovenskem mestu Ptuj, med 26. in 28. majem.