Skoči do osrednje vsebine

Meritve za zeleni prehod

do
Kongresni center Portus, Hotel LifeClass, Portorož
V današnjem času smo priča hitrim spremembam, ki organizacije soočajo z različnimi izzivi, pri čemer meritve različnih parametrov postajajo vse pomembnejše za doseganje optimalnih rezultatov. Meritve predstavljajo ključni izziv tudi pri tako imenovanem Zelenem prehodu, ki je eden izmed poudarkov Načrta za okrevanje in odpornost Republike Slovenije.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede Vas vabita na dogodek Meritve za zeleni prehod.

Dogodek bo potekal v okviru 41. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti Izzivi družbe za priložnosti organizacij.

Program dogodka je zelo bogat in podkrepljen z najboljšimi praksami iz Slovenije na področju meritev in zelenega prehoda. Program je okviren in si kot organizatorji pridružujemo pravico do manjših sprememb.

Dogodek »Meritve za zeleni prehod« želimo letos izpeljati v živo v Portorožu. Udeležba na dogodku je brezplačna. Vse, ki se boste prijavili na dogodek, bomo o vseh aktualnih zadevah povezanih s konferenco in dogodkom sproti obveščali tako preko vašega e-naslova, kot tudi na spletni strani konference

Vaše prijave na dogodek pričakujemo do vključno 23. marca 2022 preko spletne prijavnice. Za več informacij o dogodku lahko pišete mag. Dominiki Rozoničnik ali pokličete na mobilno številko 041 721 470.