Skoči do osrednje vsebine

41. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

Portorož, Slovenija
Letošnja mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti 2022 bo potekala pod krovnim naslovom Izzivi družbe za priložnosti organizacij. Dandanes smo bolj kot vselej poprej priča spremembam, ki spodbujajo organizacije k soočanju z različnimi izzivi. S to konferenco želimo na enem mestu povezati mnenja, praktične izkušnje in znanstvene razprave pri iskanju poti, ki s spremembami in izzivi ustvarja prijaznejši ter boljši jutri organizacij.

To so med drugim digitalizacija, hitre spremembe v družbenem življenju, demografske, ekonomske spremembe in drugo. Še toliko bolj je torej pred nami vprašanje, na kakšen način povezati izzive družbe s priložnostmi organizacij, ki so lahko odskočna deska za uspešno in učinkovito delovanje ter doseganje ciljev organizacij.

Z letošnjo mednarodno konferenco želimo spodbuditi miselnost vseh nas, ki delujemo znotraj inštitucij/organizacij in na enem mestu povezati mnenja, stališča in znanstvene razprave, ki bodo spodbudile delovanje organizacij v prihodnje. V iskanju poti, ki s spremembami in izzivi ustvarja prijaznejši in boljši jutri organizacij vas že sedaj vabimo, da si rezervirate čas in se nam marca pridružite na 41. mednarodni znanstveni konferenci, znotraj katere bomo v četrtek 24. marca 2022 imeli prav posebni modul s področja meroslovja.

Več informacij o konferenci ter programu, ki se še oblikuje lahko sproti spremljate na spletni strani konference.