Skoči do osrednje vsebine

Predsednik vlade Janez Janša na otvoritvi Agilnega razvojnega centra podjetja BSH Hišni aparati

Predsednik vlade Janez Janša se bo udeležil otvoritve Agilnega razvojnega centra podjetja BSH Hišni aparati d. o. o v Nazarjah (Savinjska cesta 30).

Omenjeni razvojni center je ena izmed osrednjih naložb BSH v letu 2020, vrednost investicije pa znaša 4,5 milijona evrov, kar predstavlja petino vseh letnih naložb družbe BSH. Novi prostori obsegajo 2.600 m2 in zajemajo osrednji agilni prostor ter tehnični del, kjer sta laboratorij ter oddelek elektronike in pogonov. V novem centru bo delo opravljalo 140 inženirjev, ki razvijajo aparate za pripravo hrane v okviru družbe BSH.

Predsednik vlade Janez Janša bo na otvoritveni slovesnosti zbrane nagovoril, po zaključeni slovesnosti pa si bo ogledal tudi celotno proizvodnjo agilnega razvojnega centra. Otvoritveno slovesnost bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu prek družbenih omrežij vlade (Facebook in Twitter).

Predstavnike medijev, ki nameravate spremljali otvoritveno slovesnost, naprošamo, da se držite preventivnih priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužb s COVID-19 (uporaba maske, razkuževanje rok, varnostna razdalja in skladno z vladnim odlokom PCT pogoj).

Posebej opozarjamo na navodilo organizatorja, da je treba pri spremljanju dogodka uporabljati maske FFP2.