Skoči do osrednje vsebine

VABILO MEDIJEM

do
dvorana 4 Pomurskega sejma v okviru sejma SOBRA 2021
Gornja Radgona
Predstavitev mednarodne vojaške vaje Zaščita, reševanje in vojaška mobilnost – DRM2 EX21

Predstavnike medijev vabimo na predstavitev mednarodne vojaške vaje Zaščita, reševanje in vojaška mobilnost – DRM2 EX21 (angl. Disaster Relief and Military Mobility), ki se bo med 18. in 29. oktobrom 2021 odvijala na območju Republike Slovenije. Gre za osrednjo vajo sil Slovenske vojske v letošnjem letu, ko Republika Slovenija predseduje Svetu Evropske unije.

Predstavitev vaje bo v četrtek, 23. septembra, ob 12. uri v dvorani 4 Pomurskega sejma v okviru sejma SOBRA 2021 v Gornji Radgoni.

Predstavnike medijev prosimo, da svojo udeležbo potrdijo do srede, 22. septembra, na elektronski naslov aleksandra.ferlez@mors.si Zbrali se bomo pri dvorani 4 Pomurskega sejma v Gornji Radgoni, in sicer najpozneje do 11.55.

Pred tem ste med 10.45 in 11.45 vabljeni na ogled dinamične predstavitve enot Slovenske vojske in nastopa Gardne enote, ki bosta potekala na osrednjem poligonu ob že omenjeni dvorani.

Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja okužb je vstop na sejmišče dovoljen le osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT (prebolevniki, cepljeni, testirani), kar posameznik izkaže z ustreznim potrdilom.

Več informacij o dogodku in možnostih testiranja: Aleksandra Ferlež, mobilni telefon 041 642 812

 

Vljudno vabljeni!

 


Služba za strateško komuniciranje