Skoči do osrednje vsebine

Novinarska konferenca Slovenske vojske – načrtovane aktivnosti Slovenske vojske v letu 2021

NVK, Ljubljana
Predstavnike medijev vabimo na virtualno novinarsko konferenco, ki bo v ponedeljek, 1. februarja ob 12. uri. Načelnik Generalštaba Slovenske vojske generalmajor Robert Glavaš bo predstavil ključne načrtovane aktivnosti Slovenske vojske v letošnjem letu, poveljnik sil Slovenske vojske brigadir Miha Škerbinc pa bo podrobneje pojasnil potek načrtovanih vaj Slovenske vojske v letu 2021.

Novinarska konferenca bo potekala po spletni platformi Webex na povezavi https://mors.webex.com/join/vmr16webex Vse zainteresirane predstavnike medijev vljudno prosimo, da se z imenom in priimkom ter nazivom medija prijavijo 10 minut prej, ob 11.50. Novinarska konferenca bo v živo prenašana po kanalu YouTube MORS na naslovu https://www.youtube.com/user/morsstudio.

Ker želimo, da bi bila javnost sproti in pregledno seznanjena z aktualnimi vsebinami s področja dela obrambnega ministrstva, vključno s Slovensko vojsko ter Upravo Republike Slovenije za zaščito in reševanje, uvajamo redno tedensko obveščanje javnosti po novinarskih videokonferencah, ki praviloma potekajo vsak ponedeljek ob 12. uri.

Predstavnike medijev vabimo, da nas po povezavi spremljate tudi v prihodnje.

Več informacij: polkovnik Marjan Sirk, mobilni telefon 041 648 990.