Skoči do osrednje vsebine

Novinarska konferenca Ministrstva za obrambo – pripravljenost na potres v Republiki Sloveniji

Videokonferenca, YouTube MORS
Predstavnike medijev vabimo, da se v ponedeljek, 25. januarja, ob 12. uri udeležijo novinarske konference, na kateri bo generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Darko But predstavil aktivnosti na področju preventive ter pripravljenost na ukrepanje v primeru močnejšega rušilnega potresa na najbolj potresno ogroženih območjih v Republiki Sloveniji. Po predstavitvi bo generalni direktor odgovarjal na novinarska vprašanja.

Novinarska konferenca bo potekala po spletni platformi Webex na povezavi https://mors.webex.com/join/vmr16webex. Vse zainteresirane predstavnike medijev vljudno prosimo, da se z imenom in priimkom ter nazivom medija prijavijo 10 minut prej, ob 11.50. Novinarska konferenca bo v živo prenašana po kanalu YouTube MORS na naslovu https://www.youtube.com/user/morsstudio

Ker želimo, da bi bila javnost sproti in pregledno seznanjena z aktualnimi vsebinami s področja dela obrambnega ministrstva, vključno s Slovensko vojsko ter Upravo Republike Slovenije za zaščito in reševanje, uvajamo redno tedensko obveščanje javnosti po novinarskih videokonferencah, ki bodo praviloma potekale vsak ponedeljek ob 12. uri.

Predstavnike medijev vabimo, da nas po povezavi spremljate tudi v prihodnje.

Več informacij: Aleš Sila, mobilni telefon 041 327 818