Skoči do osrednje vsebine

Noč ima svojo moč, letos vabi na splet

do
Na spletu.
Tudi letošnja Evropska noč raziskovalcev ter s tem projekt 'Noč ima svojo moč 2020' se prilagajata s pandemijo povezanim razmeram. Osrednja prireditev se je zamaknila na 27. novembra, glavnina dogodkov pa bo potekala na daljavo. Čakajo vas spletne dogodivščine, eksperimentiranje, klepet z raziskovalci, ogledi raziskovalnih ustanov, predavanja o aktualnih temah, pa razstave in celo virtualni koncert.

VABILO

'Noč ima svojo moč' 2020
petek, 27. novembra 2020

Ste vedoželjni? Je vaša radovednost brez meja? Radi eksperimentirate? Vas zanima kaj vse počnejo znanstveniki? Bi radi vedeli in videli kaj se dogaja v raziskovalnih ustanovah?                                  

Potem vas vabimo, da se nam pridružite na vseslovenskem projektu 'Noč ima svojo moč'.

Letošnja Evropska noč raziskovalcev ter s tem projekt 'Noč ima svojo moč' 2020 se prilagajata s pandemijo povezanim razmeram.

Osrednja prireditev se je zamaknila na petek, 27. novembra in prav tako tudi glavnina dogodkov, ki bo potekala na daljavo.

Čakajo vas spletne dogodivščine, eksperimentiranje, klepet z raziskovalci, ogledi raziskovalnih ustanov, predavanja, pa razstave in celo virtualni koncert!

Na že tradicionalno Evropska noč raziskovalcev se širom Evrope za en dan v letu na široko odprejo vrata organizacij, ki se ukvarjajo z znanostjo in raziskovanjem, da bi širši javnosti predstavile poklic in življenje znanstvenika.

Na spletni strani Urad RS za meroslovje pa Vas z veseljem pričakujemo jutri 27. 11. 2020 v okviru projekta Noč ima svojo moč, kjer Vam bodo na voljo zelo zanimiva knjižna gradivi in filmi, ki Vam bodo pobližje predstavili svet meroslovja, merjenj in merskih enot.  

Dajte svoji meroslovni radovednosti duška in nas obiščite!

Več o letošnjem projektu in programu si lahko preberete v Vabilu

Z vašo vedoželjnostjo bo imela NOČ še večjo MOČ!

Vstopnine ni!

Podrobnosti o dogajanju najdete v programu.