Skoči do osrednje vsebine

Informativni dan glede izbora evropskih digitalnih inovacijskih stičišč

do
spletni dogodek
Evropska komisija bo izvedla informativni dan, kjer bodo države članice zainteresirani javnosti predstavile javne pozive za pridobitev naziva evropskega digitalnega stičišča EDIH.

Ministrstvo za javno upravo je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo objavilo javni poziv slovenskim digitalnim inovacijskim stičiščem (DIH), ki želijo postati evropska digitalna inovacijska stičišča (EDIH). Evropska komisija bo izbrala med predlogi, ki jih bo prejela od držav članic.

Odgovore na morebitna dodatna vprašanja, povezana s pozovom, boste zainteresirani lahko dobili na informativnem dnevu z Evropsko komisijo, ki bo prek spleta potekal v torek, 3. novembra 2020 med 14. in 16. uro.

Evropska komisija bo uvodoma predstavila področje, nato pa bodo predstavniki pristojnih ministrstev predstavili javni poziv. Sledila bo možnost za vprašanja in odgovore. Informativni dan bo potekal v angleškem jeziku.

Za sodelovanje na informativnem dnevu se je potrebno prijaviti. Prijavljeni boste povezavo do dogodka na vaš e-naslov prejeli dan pred informativnim dnem.

Za učinkovitejšo komunikacijo prosimo tiste, ki boste imeli vprašanja izoblikovana že pred dogodkom, da nam jih posredujete na e-naslov: edih.mju@gov.si.