Skoči do osrednje vsebine

Učenje v živo v čezmejnem alpskem območju – osnove (Transnational Alpine Live Learning Session Basics)

do
Gradiščanska, Avstrija
V okviru projekta A-RING, v katerem kot projektni partner sodeluje Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport pričenjamo z dogodki, ki smo jih poimenovali »učenje v živo«. 14. 10. 2020 bo za vse zainteresirane deležnike na področju znanosti in inovacij v Alpskem območju na voljo virtualni študijski obisk zvezne dežele Avstrije, Gradiščanske.

Prvi v seriji dogodkov učenja v živo o prednostih in izzivih posameznih regij Alpskega območja na področju raziskav in inovacij, bo predstavitev zvezne deleže Avstrije, Gradiščanske (Burgenland), kjer bodo projektni partnerji, opazovalci in zainteresirani deležniki s področja znanosti in inovacij s celotnega območja Alp v živo spoznali delovanje inovacijskega ekosistema Gradiščanske ter vsebine in prioritetna področja njihove raziskovalne in inovacijske strategije.

Ob zaključku predstavitev bodo imeli vsi udeleženci delavnice na voljo 30-minutno razpravo, v okviru katere bodo lahko predstavnikom Gradiščanske postavljali vprašanja ter se na drugačne načine vključevali v razpravo.

ilustrativna slika z datumom o dogodku in logotipi

Informacija o dogodku

Delavnica je odlična priložnost za spoznavanje novih potencialnih partnerjev s področja znanosti in inovacij ter izvrstna učna priložnost za spoznavanje regijskih znanstvenih in inovacijskih sistemov v bližnjih državah članicah EU.

Več informacij, vključno z dnevnim redom in tehničnimi navodili za udeležbo je na voljo v predstavitvenem letaku in programu dogodka:

Predstavitveni letak in Program dogodka