Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije bo obiskala Koroško regijo

V sredo, 7. oktobra 2020, bo Vlada Republike Slovenije pričela z obiski slovenskih regij, zato, da se iz prve roke seznani s težavami in izzivi, s katerimi se regije srečujejo in obenem pripravi tudi ustrezne ukrepe in rešitve. Vlada Republike Slovenije bo kot prvo obiskala Koroško regijo.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v Hotelu Korošica, Otiški vrh 25a, Šentjanž pri Dravogradu, sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov, regijski obisk pa se bo zaključil na srečanju o razvoju in perspektivah Koroške regije, ki bo potekalo v Športni dvorani v Mežici, Partizanska cesta 16, ob 18.00 uri.

Zaključno srečanje bo v celoti odprto za medije.

Predstavnike medijev, ki bodo spremljali program obiska, naprošamo, da nam na e-naslov info.ukom@gov.si sporočijo ime in priimek, naslov stalnega prebivališča ter kontaktno telefonsko številko. Ob tem prosimo tudi, da se ob obisku posamezne lokacije držijo preventivnih priporočil NIJZ (uporaba maske, razkuževanje rok in varnostna razdalja).