Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev javnega razpisa za obnovo proizvodnega potenciala hmeljišč po naravni nesreči

do
Dvorana Kmetijske zadruge Petrovče (Petrovče 1, 3301 Petrovče)
Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja organizira predstavitev javnega razpisa za podukrep 4.1 - Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva, ki je namenjen obnovi proizvodnega potenciala hmeljišč po naravni nesreči.

Dne 10. 7. 2020 je bil objavljen javni razpis Programa razvoja podeželja 2014-2020 za podukrep 4.1 - Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva, ki je namenjen obnovi proizvodnega potenciala hmeljišč po naravni nesreči in potencialnim upravičencem - hmeljarjem omogoča pridobitev nepovratnih sredstev za obnovo hmeljišč, ki so bila uničena zaradi napada karantenskega škodljivega organizma viroidne zakrnelosti hmelja.

Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja vas vabi na predstavitev, na kateri vam bomo predstavili javni razpis in odgovorili na vsa vaša vprašanja o pogojih in vlaganju vlog.

Predstavitev javnega razpisa bo 21. avgusta 2020 z začetkom ob 10.00 uri v dvorani Kmetijske zadruge Petrovče (Petrovče 1, 3301 Petrovče).

Vljudno prosimo, da nam svojo prijavo na dogodek najkasneje do torka - 18. 8. 2020 pošljete na e-naslov: pr.aktrp@gov.si.

Veselimo se srečanja z vami!